Evenimente Corporate

Descoperă Arta Gastronomiei Românești într-un Cadru Exclusivist

 

La Zexe, ne dedicăm excelenței și inovației în arta culinară românească, oferind un spațiu perfect pentru evenimentele corporate care rămân în memorie. Fie că planificați o întâlnire de afaceri, un team-building sau un dineu elegant, saloanele noastre se adaptează nevoilor dumneavoastră, garantând o experiență memorabilă. Bucurați-vă de preparate autentice, reinterpretate cu măiestrie de chef-ul nostru, într-un cadru care respiră istorie și cultura. Zexe este locul unde afacerile și plăcerea se împletesc armonios, promovând excelența și ospitalitatea românească.

Cere Oferta

Evenimente Private (Aniversări, Zile de Naștere)

Sărbătoriți Momentele Speciale cu Gust și Rafinament

 

Pentru aniversări, zile de naștere sau orice alt prilej special, Zexe vă deschide porțile spre o lume a gusturilor autentice și a atmosferei pline de căldură. Vă invităm să marcați momentele importante din viața dumneavoastră alături de cei dragi într-unul dintre saloanele noastre pline de caracter, unde fiecare detaliu este gândit pentru a vă oferi o experiență de neuitat. De la preparate culinare care aduc omagiu tradițiilor românești, până la servicii personalizate, echipa Zexe este aici pentru a transforma fiecare eveniment într-o amintire prețioasă.

Cere Oferta

Botezuri

Bucuria Începuturilor: Sărbătoriți Noul Membru al Familiei în Stilul Zexe

 

Un botez este un moment de bucurie și speranță, un nou început. La Zexe, înțelegem importanța acestui eveniment și oferim un cadru intim și primitor pentru a sărbători venirea pe lume a noului membru al familiei. Cu o abordare personalizată, de la meniuri speciale pentru toate gusturile, la decoruri elegante și un serviciu atent, ne asigurăm că fiecare detaliu contribuie la crearea unei atmosfere de sărbătoare și bucurie. Permiteți-ne să facem parte din acest moment unic, oferindu-vă o experiență gastronomică excepțională și amintiri care vor dăinui o viață.

Cere Oferta